­

Toerisme Europa

center-parcs Aanbiedingen - Toerisme Europa

Bungalow Race

Het is weer Bungalow Race bij Center Parcs. Alleen nú boek je een verblijf voor 4 personen en 4 nachten vanaf 192 euro, inclusief verplichte kosten. Dat is 12 euro per persoon, per nacht! Race naar centerparcs.nl. Deze actie loopt tot en met donderdag 5 november en geldt voor de aankomstperiode 30 oktober t/m 29 maart. Kerst- en voorjaarsvakantie inbegrepen.

 

Sunparks Aanbiedingen - Toerisme Europa

Kerstvakantie

Geniet van de kerstvakantie met de familie in de privacy van je eigen vakantiehuis aan de Belgische Kust of in de groene Kempen. Ga heerlijk wandelen in de prachtige natuur. 's Avonds activiteiten voor de hele familie: live entertainment met optredens van muzikanten en een winterbar met houtvuur en glühwein om lekker op te warmen! De kinderen kunnen ravotten in de indoor speelwereld, Kids World. Tip: Bezoek ook eens het huis van de kerstman.

Aanbieding: vanaf €199 voor een weekend, in een 4persoonsvakantiehuis.
Boeken kan tot en met 31 oktober.

 

Strandhotel-Burgh-Haamstede Aanbiedingen - Toerisme Europa

Burgh Haamstede

Dit gloednieuwe luxe hotel ligt op korte afstand van de prachtige Zeeuwse kust. Vanuit hier maak je prachtige wandelingen door de duinen en ontdek je eenvoudig pittoreske dorpjes als Renesse en Burgh-Haamstede.

3-daags Kennismakingsarrangement Haamstede

 • 2 x overnachting
 • 2 x uitgebreid ontbijt
 • 1 x heerlijk hoofdgerecht Fletcher's Keuzemenu op de dag van aankomst
 • Informatiepakketje van de omgeving inclusief fiets- en wandelroutes
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkeren

Prijs voor 2 personen met aankomst op zaterdag 31 oktober vanaf €102,-

 

elizawashere Aanbiedingen - Toerisme Europa

Dichtbij huis

Normaal boek je bij Eliza was Here fantastische vakantie op mooie rustige locaties in bijvoorbeeld Griekenland. Maar nu kan dat ook in Nederland. Het aanbod is nog niet zo groot maar zeker uniek. Verzeker jezelf van een korte vakantie in eigen land. weg van de massa en kleinschalig.

Bekijk de video en laat je verrassen.

 

amersfoort Aanbiedingen - Toerisme Europa

Amersfoort

Het historische Amersfoort staat bekend om de vele monumenten, gezellige straatjes, grachten en je kunt er prima winkelen. Breng een bezoek aan de 'Onze Lieve Vrouwetoren', na een klim van 346 treden heb je een prachtig uitzicht over de stad.

Wat moet je hebben gezien:

 • De Koppelpoort
 • Monnikedam
 • Het Mondriaanhuis
 • De Sint Joriskerk (open van mei t/m half oktober)
 • De Muurhuizen
 • Dierenpark Amersfoort

Gek op chocolade? Wandel dan de chocolade route van 1,2 kilometer. Download de GPX route. Je kunt deze importeren in o.a. Google maps.

In stad en regio Amersfoort vind je een prachtige groene omgeving. Van uitgestrekte parken en tuinen rond het centrum, tot natuurgebieden zoals de Gelders Vallei, de Veluwe, de Utrechtse Heuvelrug en Arkemheen-Eemland in de regio. Vergeet De Soesterduinen niet, dit is het grootste stuifzandgebied van de provincie Utrecht. De Lange en de Korte Duinen bieden volop gelegenheid voor een prachtige wandeling.

 

­