­

Toerisme Europa

center-parcs Toerisme Europa - Aanbiedingen

Center Parcs

Voordeel-fanatiekelingen opgelet! Alleen tijdens de Vakantie Voordeeldagen boek je je schoolvakantie in 2021 wel erg voordelig!

Ontvang 20% korting op alle schoolvakanties in 2021 inclusief ActiviteitenCadeau t.w.v. €30, bestaande uit vouchers waarmee je tot 3 activiteiten kunt boeken en kies gratis de voorkeursligging van je cottage t.w.v. €33.

En als je nu boekt kun je gratis omboeken, 21 dagen voor aankomst en is er een extra mogelijkheid tot omboeken vanaf 1 dag voor aankomst in geval van reisbeperkingen.

 

?c=23280&m=1043322&a=143037&r=BeekseBergen&t=custom Toerisme Europa - Aanbiedingen

Safari Resort

Ga op safari in eigen land en overnacht tussen de wilde dieren. Het kan allemaal bij Beekse Bergen wanneer je overnacht in het Safari Resort. De accommodaties liggen verspreid tussen twee savannes en een leeuwenvlakte. Je kunt tijdens het boeken je voorkeur opgeven, direct aan de savanne of aan de leeuwenvlakte. Er zijn verschillende accommodaties zoals luxe vrijstaande lodges, een comfortabele boomhut of een avontuurlijke safaritent.

Voordelen:

  • Slapen tussen bijzondere diersoorten
  • Altijd all-in prijzen, geen bijkomende kosten
  • Volledig duurzaam
  • Twee uitgestrekte savannes en een leeuwenvlakte

LET OP: Safari Resort en Vakantiepark Beekse Bergen zijn geopend. Helaas kan er op dit moment geen gebruik worden gemaakt van de AttractiePas, gezien Safaripark Beekse Bergen en de overige attractieparken tot en met 2 maart gesloten zijn. Gelukkig is er op de vakantieparken nog genoeg te beleven. 

Bekijk en boek

 

ESD_02_32513 Toerisme Europa - Aanbiedingen

Pinksteren

Struinen in de bossen, wandelen langs de golven of een sportieve ronde op de fiets over de heidevelden: er is zoveel mooie natuur te ontdekken. En in de lentemaanden kleurt de natuur rijker dan ooit. Onze vakantieparken liggen er middenin. Lekker ontspannen wakker worden en na een stevig ontbijtje er lekker op uit. Er is genoeg te beleven op de vakantieparken van Landal en daarbuiten. Ook het zwembad, de midgetgolfbaan nodigen uit voor een ontspannen of sportief samenzijn.

Korting: kan oplopen tot 30%

 

?c=688&m=1099281&a=143037&r=BungalowSpecials&t=custom Toerisme Europa - Aanbiedingen

Bungalowparken

Bungalow Specials heeft iedere week een gevarieerd aanbod met de beste aanbiedingen van bekende bungalowparken. Deze aanbiedingen zijn tijdelijk beschikbaar dus wees er snel bij want op=op!

 

landal-bloemert Toerisme Europa - Aanbiedingen

Pasen

Wakker worden in je eigen mooie accommodatie, eieren zoeken met de kinderen en genieten van een paasontbijtje. Op de parken kun je eenvoudig een ontbijtje bestellen (bij de receptie), dit wordt dan 's morgens afgeleverd bij je accommodatie. Geniet van de Paasdagen en kom tot rust in een prachtige omgeving.

Voor de kids: op bijna al onze parken is een Gouden Paasei verstopt. Zoeken maar!

Korting: de paaskorting kan oplopen tot 40%

 

­