Hotel Tryp Düsseldorf

Dit hotel is van alle gemakken voorzien en het personeel is er erg vriendelijk en behulpzaam. Er is toegang tot gratis internet op de kamer, hiervoor krijg je bij de receptie een kabel mee. Op de kamer kun je gratis gebruik maken van de minibar en wat erg bijzonder is, is dat de douchecabine in de kamer staat. Je hebt dus geen aparte badkamer.

Na inchecken ontvang je twee kaartjes, één daarvan is een sleutel en de andere is de sleutel voor het licht. Vergeet deze er niet uit te halen als je de kamer verlaat want dan kom je de kamer niet meer in en moet je naar de receptie toe om te vragen of ze je kamer open willen maken. In het restaurant wordt er veel zorg besteedt aan het opmaken van de borden alleen was de smaak wat minder. Het ontbijt daarentegen was weer super.

Zorg dat je in bezit bent van een MAS-kaart, hiermee krijg je namelijk korting op het ontbijt. Je kunt je hiervoor eenvoudig aanmelden op de website.

dusseldorf-28129 Toerisme Europa - Hotel Tryp Düsseldorf
dusseldorf-28229 Toerisme Europa - Hotel Tryp Düsseldorf
dusseldorf-28329 Toerisme Europa - Hotel Tryp Düsseldorf
dusseldorf-28429 Toerisme Europa - Hotel Tryp Düsseldorf
dusseldorf-28529 Toerisme Europa - Hotel Tryp Düsseldorf
dusseldorf-28629 Toerisme Europa - Hotel Tryp Düsseldorf
1/6 
start Toerisme Europa - Hotel Tryp Düsseldorf stop Toerisme Europa - Hotel Tryp Düsseldorf bwd Toerisme Europa - Hotel Tryp Düsseldorf fwd Toerisme Europa - Hotel Tryp Düsseldorf