­

Toerisme Europa

Camping Cáceres

Een middelgrote camping met zeer ruime kampeerplaatsen waarvan nagenoeg iedere plek voorzien is van privé sanitair. Je hebt dus je eigen douche, toilet en wastafel. Aan de buitenzijde van het gebouwtje kun je de afwas doen en heb je nog een extra waterpunt met een stuk tuinslang als buitendouche. De temperatuur kan er in de zomermaanden oplopen tot boven de 35 graden dus een beetje verkoeling is best lekker.

Op de camping is een groot zwembad met zonnewende, een mini spa en een restaurant. Voor het zwembad kun je bij de receptie een armbandje halen voor gratis toegang. Het zwembad is namelijk ook toegankelijk voor niet campinggasten. Van tijd tot tijd wordt er ook aqua gym gegeven waar je aan mee kunt doen.

Wanneer je met een tent komt heb je rotspennen nodig want de grond is erg hard (rotsgrond). Niet iedere plek op de camping heeft een overkapping voor schaduw dus een extra zeil om wat extra schaduw te creëren is geen overbodige luxe. Verder is het een heerlijk rustige camping en staat bij ons op de favorieten lijst.

Ondanks de extra luxe is het ook een zeer voordelige camping. Eén van de goedkoopste tijdens onze camping bezoeken in Spanje. Let ook op de extra korting wanneer je meerdere dagen op de camping verblijft. Het oude centrum van Cáceres zelf is een erg mooi om doorheen te wandelen. Overdag is het er erg rustig vanwege de oplopende temperatuur. Plan je bezoek in de ochtend of de namiddag. Op een paar kilometer afstand van de camping zit een grote Carrefour waar je boodschappen kunt doen. 15 augustus is een Nationale Feestdag in Spanje, dan zijn de winkels gesloten.

caceres%20%281%29 Toerisme Europa - Camping Cáceres - Extremadura
caceres%20%2810%29 Toerisme Europa - Camping Cáceres - Extremadura
caceres%20%2811%29 Toerisme Europa - Camping Cáceres - Extremadura
caceres%20%2812%29 Toerisme Europa - Camping Cáceres - Extremadura
caceres%20%282%29 Toerisme Europa - Camping Cáceres - Extremadura
caceres%20%283%29 Toerisme Europa - Camping Cáceres - Extremadura
caceres%20%284%29 Toerisme Europa - Camping Cáceres - Extremadura
caceres%20%285%29 Toerisme Europa - Camping Cáceres - Extremadura
caceres%20%286%29 Toerisme Europa - Camping Cáceres - Extremadura
caceres%20%287%29 Toerisme Europa - Camping Cáceres - Extremadura
caceres%20%288%29 Toerisme Europa - Camping Cáceres - Extremadura
caceres%20%289%29 Toerisme Europa - Camping Cáceres - Extremadura
01/12 
start Toerisme Europa - Camping Cáceres - Extremadura stop Toerisme Europa - Camping Cáceres - Extremadura bwd Toerisme Europa - Camping Cáceres - Extremadura fwd Toerisme Europa - Camping Cáceres - Extremadura

 

 

­