­

Toerisme Europa

Camping Regio Salamanca

Het is altijd even zoeken naar deze camping. Sommige navigatie apparatuur geeft hem wel aan, maar op de verkeerde weg. De camping heeft altijd plaats, reserveren is niet nodig.

Je staat op droog gras/zand. Neem wel rots pennen mee anders kun je het met een tent wel vergeten en extra scheerlijnen want het waait er altijd, maar gezien de warmte overdag is dit niet hinderlijk.

De camping heeft een klein winkeltje en in het hotel wat er bij zit kun je gereduceerd eten (10% korting). Op de camping zelf zit een klein barretje waar je koffie kunt drinken en een stokbroodje kunt eten. De camping telt 3 sterren. Sanitair is goed, ruim en schoon met warm en koud water. Afwassen met warm water. De douche is zelf in te stellen warm/koud. De bediening aan de balie is goed.

Er zijn twee aparte velden voor tenten en je ziet er een hoop kleine tentjes en campers. Er is een zwembad tegenover de receptie. Je zit vlakbij een Centro Comercial, een Decathlon (een sport/outdoor megastore die werkelijk alles hebben watersport, kamperen, vissen, fitness, fietsen, paardrijden noem maar op) en andere winkels.

Veel bezienswaardigheden liggen dichtbij (met de auto) zoals de oude binnenstad van Salamanca. Neem ruim de tijd om de binnenstad te bezichtigen, er valt een boel te zien.

Geen Wifi aansluiting aanwezig.

salamanca-28129 Toerisme Europa - Camping Regio Salamanca - Castilla y Leon
salamanca-28229 Toerisme Europa - Camping Regio Salamanca - Castilla y Leon
salamanca-28329 Toerisme Europa - Camping Regio Salamanca - Castilla y Leon
salamanca-28529 Toerisme Europa - Camping Regio Salamanca - Castilla y Leon
salamanca-28629 Toerisme Europa - Camping Regio Salamanca - Castilla y Leon
salamanca-28729 Toerisme Europa - Camping Regio Salamanca - Castilla y Leon
1/6 
start Toerisme Europa - Camping Regio Salamanca - Castilla y Leon stop Toerisme Europa - Camping Regio Salamanca - Castilla y Leon bwd Toerisme Europa - Camping Regio Salamanca - Castilla y Leon fwd Toerisme Europa - Camping Regio Salamanca - Castilla y Leon

 

­