Vakantie deals!

winterzon_Sunweb Sunweb Winterzon aanbiedingen

Sunweb Winterzon aanbiedingen

Hotel Mitsis Norida Beach
Hotel Mitsis Norida Beach is een uitstekend ultra all inclusive hotel op het zonnige eiland Kos en maakt deel uit van de prijswinnende Mitsis keten. Alle ingrediënten voor een perfecte vakantie zijn hier aanwezig. Het populaire familiehotel zal aan al je moderne wensen voldoen.
Actie: vanaf € 799,-

Hotel Pickalbatros Palace Resort
Het Pickalbatros Palace is een prachtig resort aan de Rode Zee in Sharm El Sheikh. De locatie is top. Voor de deur heb je een privéstrand en binnen een kwartier ben je in het populaire Na'ama Ba, waar je heerlijk kunt flaneren over de boulevard.
Actie: vanaf € 649,-

The Three Corners Sunny Beach Resort
Eén van de gezelligste vakantieresorts aan de Rode Zee is het Selections hotel, 'The Three Corners Sunny Beach Resort'. Dit ruim opgezette familiehotel aan het strand van Hurghada, is onderdeel van de Belgische Three Corners keten en beschikt over een lange lijst met leuke activiteiten. 
Actie: vanaf € 449,-

Hotel Kumara Serenoa by Lopesan Hotels
Selections Kumara Serenoa by Lopesan Hotel is een splinternieuw hotel op Gran Canaria en is perfect gelegen tussen Dunas de Maspalomas Natural Park, de Masapalomas Golf Course en Maspalomas Beach. Of je nou komt voor natuur, activiteit of ontspanning op het strand, hier zit je aan het goede adres!
Actie: Vanaf € 649,-

Hotel Spring Bitacora
Gelegen in het hart van Playa de las Americas op Tenerife ligt het veelzijdige en volledig gerenoveerde Hotel Spring Bitacora. Dit vakantieadres is ideaal voor families. De kinderen zullen zich optimaal vermaken, terwijl jij even heerlijk kunt bijkomen in de zon. Het vriendelijke personeel staat klaar om jou met goede service in de watten te leggen.
Actie: vanaf € 649,-

Andere winterzon bestemmingen