­

Toerisme Europa

Weersverwachting NL

Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut
knmi-rsslogo Weersverwachting NL - Toerisme Europa
 1. Verwachting voor vandaag en morgen

  Vanochtend is het wisselend bewolkt en komen er aanvankelijk boven het noorden en oosten nog enkele buien voor. Later vanochtend en vanmiddag raakt het vanuit het zuidwesten bewolkt en in de loop van de middag gaat het regenen. De temperatuur loopt op naar 12°C. De wind is zuidwestelijk en matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig.

  In de avond regent het overal enige tijd stevig door. Van het zuidwesten uit wordt het in de loop van de avond en de nacht naar vrijdag steeds vaker droog. Het blijft echter bewolkt en af en toe valt er nog regen of motregen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 9°C in het noordoosten tot 12°C langs de westkust. De wind draait van zuid tot zuidwest naar west tot zuidwest en is landinwaarts matig, in de kustgebieden vrij krachtig tot krachtig en aan zee mogelijk enige tijd hard, 7 Bft.

  Vrijdag overdag blijft het bewolkt en valt er vooral in de noordelijke helft van het land geregeld wat regen of motregen. De maximumtemperatuur ligt rond 15°C. De wind is zuidwestelijk en matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, mogelijk af en toe hard, 7 Bft. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 29/10/2020 07.01 uur LT

  kaart_verwachtingen_Vandaag_dag Weersverwachting NL - Toerisme Europa kaart_verwachtingen_Morgen_nacht Weersverwachting NL - Toerisme Europa kaart_verwachtingen_Morgen_dag Weersverwachting NL - Toerisme Europa 

 2. Zaterdag droog en zonnige perioden, daarna wisselvallig met vooral op maandag mogelijk veel wind. Vanaf dinsdag dalende temperaturen en een afnemende neerslagkans.
  Uitgifte: 29/10/2020 05.11 uur LT
 3. Donderdag 05 november tot en met donderdag 12 november
  De kans op een droog weertype is groot (80%). De temperatuur ligt waarschijnlijk rond normaal.
  Uitgifte: 29/10/2020 05.11 uur LT
­