­

Het coronavirus heeft te veel ruimte gekregen om zich opnieuw te verspreiden. Het kabinet heeft op 13 oktober besloten dat er strengere maatregelen nodig zijn die er voor moeten zorgen dat het aantal besmettingen daalt.

Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal ligt camping de kleine Wolf. Een heerlijke 5 sterrencamping en de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud.

Ga je deze zomer naar Spanje op vakantie? Dan is het handig om vooraf te informeren naar de extra COVID toeslag als dit niet wordt verteld. Het is namelijk zo dat steeds meer ondernemers een extra toeslag berekenen.

Als je op reis wil naar het buitenland heb je in een aantal gevallen een gezondheidsverklaring nodig. Het ministerie van Buitenlandse Zaken laat weten dat het goed is om voor vertrek te controleren of je kunt reizen naar je bestemming.

Disneyland Parijs gaat op 15 juli weer open, maar er gelden nog wel beperkingen. In een verklaring op de website heeft The Walt Disney Company maandag de datum bekendgemaakt.

De 65e editie van het Eurovisie Songfestival zal op 18, 20 en 22 mei plaatsvinden in Rotterdam. Op die data wordt het Songfestival van dit jaar ingehaald in Ahoy. Jeangu Macrooy zal in 2021 opnieuw uitkomen voor Nederland.

­